Μία επίσκεψη στα Cannabi Stores! (video)

H φαρμακευτική κάνναβη μπορεί να μπήκε πρόσφατα στην ελληνική ζωή μας, ωστόσο οι ευκαιρίες να ενημερωθεί και να πληροφορηθεί κανείς εκτεταμένα για το αντικείμενο του «θαυματουργού» φυτού είναι ουκ ολίγες. Μία από αυτές τις ευκαιρίες μπορεί να αξιοποιήσει κάποιος με μία επίσκεψη του στα Cannabi Stores, μια νέα αλυσίδα καταστημάτων στο χώρο της φαρμακευτικής κάνναβης. Έτσι, λοιπόν, εμείς επισκεφτήκαμε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην περιοχή της Δάφνης με σκοπό να παρατηρήσουμε καλύτερα τα καταστήματα και τα προϊόντα τους, να γνωρίσουμε τους ανθρώπους πίσω από την εταιρεία αλλά και να ενημερωθούμε βιωματικά για την λειτουργία και το όραμα της.

 

Τα Cannabi Stores προσφέρουν φυσικούς και απολύτως νόμιμους τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων – ασθενειών και συμβάλλουν συλλογικά και με άλλα καταστήματα φαρμακευτικής κάνναβης στη σωστή πληροφόρηση, την απενοχοποίηση, το τέλος ενός ταμπού, τη γνώση, τη πρακτική και, τελικά, την αποδοχή ενός απλού καθημερινού φυτού. Και στα cannabi stores έχουν στόχο το όραμα να γίνει Πραγματικότητα!

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας, και συγκεκριμένα στην κατηγορία Καταστήματα, αναγράφονται τα σημεία καταστημάτων Cannabi Stores σε όλη την Ελλάδα, ώστε μπορείτε να εντοπίσετε και να επιλέξετε αυτό που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Παρακάτω ένας βοηθητικός χάρτης, εάν θελήσετε να επισκεφτείτε και εσείς τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Δάφνη, στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 16 με αφετηρία τον σταθμό μετρό Δάφνη.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.